• En wederom een update omtrent de mogelijkheden tot sporten in dit Corona tijdperk.

  Een kleine wijziging, maar wel weer een in de goede richting.

  Mocht er sinds 2 weken weer getraind worden door de senioren tot 27 jaar, vanaf 16 maart mogen ook de leden vanaf 27 jaar weer het veld op.

  Maar………….let op, hier zit nog een beperking aan, nl. het trainen moet gebeuren in een maximale groepsgrootte van 4 personen en op minimaal 1,5 meter van elkaar.

  Het is niet wat je uiteindelijk zou willen, maar het is wederom een stapje vooruit.

   

  Alhoewel we inmiddels allemaal aardig aan alle regels beginnen te wennen en het overgrote deel van onze leden zich hier aan houdt, zien we toch dat er her en der verbeteringen mogelijk zijn.

  Dus nog even kleine reminder:

  Naast de alom bekende maatregelen, zoals handen wassen, niesen en hoesten in de elleboog en het afstand houden, graag ook aandacht voor de specifieke locatiegebonden maatregelen.

  De kleedkamers zijn gesloten en mogen dus niet gebruikt worden, voor en na de training/wedstrijd beperk je de aanwezigheid op het sportcomplex, naast het veld geen groepsvorming en 1,5 meter in acht nemen, per team een beperkt aantal begeleiders (leider, trainer, (assistent)scheidsrechter), kom alleen in commissie kamer in noodzakelijk en maximaal 3 personen tegelijk.

   

  We zijn allemaal klaar met Corona, maar helaas heeft Corona zelf de strijd nog niet opgegeven en zullen we dus nog even moeten doorbijten in het naleven van de regels.