• Complex en kantine weer volledig open vanaf 1 juli

 • Op 1 juli mag de kantine weer open. Vanaf deze datum zijn ook ouders en bezoekers weer welkom op het sportpark. Bij het betreden van de kantine dient iedereen zijn handen te wassen met handgel. Zowel binnen als buiten dient 1,5 meter afstand bewaard te worden tussen personen die niet behoren tot hetzelfde huishouden.

   

  Voorlopig zal in verband met de ruimte alleen de grootte kantine geopend zijn. Zo ook het terras aan de voorzijde.

   

   

  Invoeren betalingen per pin

   

   

   

  Al voor de uitbraak van de coronacrisis heeft het bestuur besloten om de hoeveelheid cash geld sterk terug te dringen. Het is daarom niet meer mogelijk om met cash geld te betalen. Alleen voor kinderen tot 12 jaar geldt een uitzondering. Zij mogen nog met muntgeld en biljetten van 5 of 10 euro betalen. Wisselgeld om te betalen met 20 of 50 euro is niet meer aanwezig.

   

   

   

  Betalen kan met pin of met een clubpas. Op deze clubkas kan cash geld saldo kan worden gestort (minimaal 20 euro). Aanvragen en opwaarderen van een clubkas kan bij Ed Hulshof (verenigingsmanger), Rob Huisman en Harry Kestens. De pas wordt gratis verstrekt, maar blijft eigendom van BVCB. Voor een vervangende pas wordt € 5 in rekening gebracht.