• BVCB vindt in Ralph Kalkman nieuwe trainer voor komend seizoen

 • Afgelopen week komen het bestuur van BVCB en trainer Ralph Kalkman tot een oversteenstemming, die de trainer uit Heinenoord verbindt aan de Hoekse club. Na een aantal gesprekken komen de club en coach steeds dichterbij elkaar. Afgelopen zaterdag is de spelersgroep geïnformeerd over de verbintenis met Kalkman.

  Ralph Kalkman is momenteel trainer van tweedeklasser Heinenoord. Heinenoord is tevens de woonplaats van de 45-jarige nieuwe trainer van BVCB. Bij het zelfde Heinenoord is Kalkman ook als speler actief geweest. Daarnaast speelde hij voor o.a. Poortugaal, Feyenoord en Sparta.

  Als trainer heeft Kalkman in het verleden clubs als Piershil, Zwaluwen en Capelle onder zijn hoede gehad.

  Kalkman licht zijn keuze voor BVCB als volgt toe: “Ik ken BVCB al 10 jaar. Door mijn werk als eigenaar van Footballshop.nl ben ik al jaren met de club verbonden. Het is een club waarmee ik hogerop wil. Dat kan met veel door de club opgeleide voetballers, gezien het hoge niveau waarop sommige jeugdteams acteren.”

  Oplettende mensen hebben wellicht zijn aanwezigheid opgemerkt bij de wedstrijd van BVCB tegen Sparta. Kalkman daarover: “Ik zag een heel aardig elftal, dat graag wilde winnen en dat veel plezier uitstraalt.”

  Het bestuur is contant met een trainer als Kalkman. Een trainer die de nodige ervaring meebrengt, waarvan de club profijt van hoopt te hebben. Een trainer ook met een goede achtergrond, die past in de fase waarin de club nu zit.

  Aan het begin van het seizoen 2024/2025 volgt een nadere kennismaking en uitgebreid interview met de nieuwe trainer van BVCB, Ralph Kalkman.