• Na het eerste bekerverlies bij TOGB wacht ons nu weer een bekerduel thuis tegen Berkel 5. Een voor ons geen onbekend team waarin we keer hun opponent waarin wij de tegenstander waren in hun kampioenswedstrijd, met wat spelers afwezig maar met onze nieuwe goalie Mark.

  Nadat Leidsman M. Rorije voor de aftrap heeft gefloten is het de eerste minuten aftasten bij beide teams. Toch breekt BVCB na 10 minuten de wedstrijd open als Patrick vanaf rechts Raoul weet te vinden en op zijn beurt om zijn tegenstander heen draait en weet voor de 1-0 te zorgen.

  Berkel dat veel aanvallen op links opzet is hierna twee keer gevaarlijk maar Patrick en doelman Mark zijn goed alert, niet vreemd is het als het toch na 20 minuten de 1-1 achter Mark valt waar de Berkel-speler vanaf de zestienmeter tijd heeft en dan bal in de kruising schiet. Hierna is BVCB wat van slag, mede ook de grip op het middenveld weg is en berkel zo meer aan de bal komt.

  Dit heeft weer gevolgen voor de stand voor 1-2 als weer een linkse bal voor draait met een intikker achter Mark, opnieuw een tik voor dit BVCB wat tracht zich te herpakken. Na 40 minuten is het Laurens die op wilskracht twee man voorbij gaat en Raoul naast m ziet staan, die op zijn beurt met buitenkantje Olivier vrij zet voor de keeper en de 2-2 kan aantekenen en het geloof in het team terugbrengt voor de rust.

  Start tweede helft is een poging van Roy op het Berkel doel na goede voorzet van Olivier, een goed begin van BVCB na 10 minuten is er toch weer een zuur moment voor BVCB als een aanval wordt opgezet door Berkel en Dylan zwak reageert en zijn man bij m ziet wegdraaien en deze Mark in de korte hoek ook verrast: 2-3. Zo loopt het team achter de feiten aan en komt het met een schot op de lat nog goed weg en blijft het zoekende en wordt het er niet makkelijker op Thomas zijn man duidelijk vasthoudt en een gele kaart krijgt van de scheidsrechter en 10 minuten naar de kant moet.

  Veel hoogtepunten doen zich niet meer voor maar als Olivier in de rug wordt gelopen in de zestienmeter had dit BVCB recht van spreken voor een penalty om op 3-3 te komen.
  Leidsman Rorije vond het een duikeling. BVCB heeft nog een alles of niets poging gedaan maar het mocht helaas niet Bate.

  Met ook dit bekerverlies spelen we zaterdag tegen Neptunus zonder belang maar gaan wel voor de winst.

  Tot dan!