• BVCB trapt jubileumjaar af met Bella Italia

 • BVCB trapt jubileumjaar af met Bella Italia

 • Dit jaar bestaat BVCB 75 jaar! Op 16 oktober 1947 wordt de club opgericht onder de naam BVC. Omdat er in Bilthoven al een BVC bestaat, verzoekt de KNVB om de naam te veranderen en komt er een tweede B achter de naam. Dit seizoen worden tal van activiteiten en festiviteiten georganiseerd om met elkaar, jong en oud, groot en klein, “onze verjaardag en jubileum” te vieren. Het eerste feestje is er één in Italiaanse sferen, met Italiaanse gerechten, wijn en muziek.

 • Op zondag 25 september a.s. is Bella Italia het evenement waarmee het jubileumjaar wordt geopend. Tevens geldt dit culinaire feestje, als de opening van het volledig gerenoveerde hoofdveld en het begin van het nieuwe voetbalseizoen. Voldoende redenen om hier bij te willen zijn!

  In samenwerking met het Italiaanse restaurant La Salute worden jullie in drie gangen heerlijke Italiaanse gerechten gereserveerd. La Salute is een gerenommeerd Italiaans restaurant, gevestigd aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam-Hillegersberg. Tevens is La Salute één van onze vele gerespecteerde en gewaardeerde sponsors.

   

 • Van 13.00 uur tot 17.00 uur genieten jullie van een voor- en hoofdgerecht en een dessert of beter op zijn Italiaans: antipasti, pasta en dessert. Met een Italiaans glas wijn is het culinaire genieten compleet. Dit alles omlijst met sfeervolle, passende Italiaanse muziek.

  Voor dit gezellige en lekkere Italiaanse feestje betaal je € 29,50 per persoon. Voor de speciale prijs van 12,50 per fles drinkt u een voortreffelijke Italiaanse wijn! Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 10,00 voor een lekkere pasta.

 • Je kunt je vanaf nu opgeven door een mail te sturen met daarin vermeld je naam en het aantal personen waarvoor je wilt reserveren. Vermeld er duidelijk bij om hoeveel volwassenen (12+) en hoeveel kinderen het gaat. Reserveren kan via hpgoudappel@outlook.com Uiterlijk een week van tevoren ontvang je nog specifiekere informatie en de mogelijkheid om te betalen.

  Op zondag 25 september staat BVCB voor: Bella Italia Verbindt Culinaire BVCB-ers! Of om met de woorden van La Salute te spreken: “Een versmelting van het beste Italiaans eten, wijn & gezelligheid”.

  Ciao!