• BVCB Start met keepertrainingen maandag 4 november as!!

 • Het bestuur is erg blij dat door een initiatief van een aantal keepers(trainers) het gelukt is om voor de groepen O13 tot en met O19 te starten met keeperstrainingen met ingang van maandagavond 4 november!

  Let op dat je je eerst aanmeld via Keeperstraining@bvcb.nl zodat de trainers weten van welke groep de keepers extra trainingen willen. Vermeld dus bij het aanmelden behalve je naam ook in welk team je keeper bent. Voor de teams die met roulerende keepers werken, geldt dat zij zich allemaal kunnen aanmelden via de mail en de trainers zullen dan (op het veld) aangeven dat zij bijvoorbeeld om de week aansluiten in het geval de groepen anders te groot worden. We streven namelijk naar een verhouding van 1 (trainer) op 5 a 6 (keepers) zodat elke keeper voldoende aandacht kan krijgen. Liever meer kwaliteit dan maximale kwantiteit!

   

  In het schema kan je zien wanneer welke groep kan gaan trainen. De eerste twee weken zal een inventarisatie gehouden worden om te bekijken of deze indeling voldoende bezet wordt. Zo niet, dan wordt er in het schema geschoven met de groepen.

   

  Voor de grootste groep, 09 t/m 011, dat zijn ongeveer 19 keepers in totaal!, zoeken we dus nog trainers. Ook die kunnen zich aanmelden via Keeperstraining@bvcb.nl of zoek met mij contact via jagerbvcb@hotmail.nl

   

  Voorlopig hebben we geheel veld 2 gereserveerd voor de keepertrainingen.

   

  Namens het (jeugd)bestuur,

  Robin de Jager

  KEEPERTRAININGSSCHEMA

   

  Aanmelden via Keeperstraining@bvcb.nl

   

  (Hoofd)trainer GROEP
     
  NN Trainer O9- O12
     
  Dik Bik Niet selectie O19-O13
     
  Lennart vd Hengel Selectiekeepers O15 + O13
     
  Wesley vd Molen Selectiekeepers O19 + O17+ VR1

   

  (Hoofd)trainer Maandag ( veld 2) tijden
     
  NN Trainer ??
     
  Dik Bik O13-O15 18:30 - 19-15
  Dik Bik O16-O19 19:15 - 20:00
     
  Lennart vd Hengel 18:45 - 19:45
     
  Wesley vd Molen 18:45 - 19:45