• Het kan je bijna niet zijn ontgaan! Op grote posters, op de website, Facebook etc. wordt het grootse feest op zaterdag 2 juli aangekondigd.

  Het feest wordt alle leden (18+), ouders van jeugdleden, sponsors en hun medewerkers gratis aangeboden door het BVCBbestuur. Het is daarnaast fantastisch dat Kievit Schilderwerken zich spontaan heeft aangemeld om een deel van de onkosten te sponsoren.

  Het feest wordt met de band De Jongens Van Je Weet Wel gegarandeerd een gezellige happening waarbij het dak er af gaat. Met meer dan 400 optredens per jaar is ‘De Jongens van Je Weet Wel’ de meest geboekte live pianoshow van Nederland. Dit is pure 'live piano entertainment' waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.” Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers. https://www.youtube.com/watch?v=fZIa9eON7jA

  Hun optreden wordt afgewisseld door optredens van een enthousiaste DJ.

  De toegang is gratis, maar je moet je wel even aanmelden. Aanmelden doe je door de QRcode op de poster, flyer of waar je die ook maar tegen komt, te scannen. Vul je gegevens en die van je eventuele introducé in en het is geregeld. Maak bijvoorbeeld nu gelijk gebruik van de QRcode op de poster op deze website.

  De aanmeldingen gaan hard en we zitten gebonden aan een bepaald maximum van het aantal personen i.v.m. de veiligheid. Wacht dus niet tot het laatste moment, dat voorkomt teleurstellingen.

  Makkelijker kunnen we het niet maken. Gezelliger wel! Met jou er bij!