• BVCB reikt 1000-ste kledingtas uit aan Senne Volmer

  • Het hing al een tijdje in de lucht maar afgelopen zaterdag was het zover. De BVCB kledingcommissie zou de 1000-ste kledingtas van het kledingplan gaan uitreiken. De tas bestaat dankzij onze kledingsponsoren inmiddels uit een wedstrijdtenue, presentatiepak, softsell jasje, trainingssweater en een spelerstas of rugzak. De kledingcommissie van BVCB bestaande uit Ron van der Linde, Michel Jourdan en Arjan Korving zijn dan ook bijzonder trots dat hun initiatief van het kledingplan na een jaar resulteert in het uitreiken van de 1000-ste tas. Als je ziet hoe netjes en uniform iedereen van jong tot oud er bij loopt en welke leuke reacties we ontvangen van andere verenigingen dan kunnen we stellen dat dit een geslaagd project is geworden aldus de kledingcommissie.

    De afgelopen weken zijn er veel nieuwe aanmeldingen binnengekomen dus het was nog even spannend wie deze 1000-ste tas zou gaan ontvangen. Op volgorde van aanmelding is het uiteindelijk Senne Volmer geworden die zaterdag vol trots de tas feestelijk overhandigd kreeg in de kantine van BVCB.

  • Senne gaat spelen in het team van de meisjes onder 11 jaar en heeft enorm veel zin om te gaan voetballen. Voor dit mooie moment had Senne haar broer en ouders meegenomen en kwam op deze pakjesdag/avond, geheel in stijl, verkleed als piet naar BVCB.

    Nadat Senne haar tas en een aantal leuke cadeau’s van kledingsponsor Robey had ontvangen mocht ze zelf haar eerste kledingcontract tekenen. We hoeven Senne niet te vragen of ze dit een mooi moment vond want haar lach van oor tot oor liet niks te raden over.

    Natuurlijk werden er nog foto’s gemaakt om dit heugelijke feit voor altijd vast te leggen. BVCB wenst Senne veel plezier met het showen van haar tas met nummer 1000 aan haar teamgenootjes.