• Beste BVCB’ers,

  Hierbij weer een nieuwsbrief met alleen maar belangrijk, mooi en minder mooi nieuws. De herfst draait op volle toeren, de trainingen en wedstrijden worden in regen en wind afgewerkt, maar ook BVCB draait op volle toeren.

  Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
  Graag nodigen wij alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 12 december om 20 uur. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt. Op de agenda staat in ieder geval het gesprek over het nieuwe clubhuis (eerste beelden worden getoond), de financieringsbehoeftes en natuurlijk de inzet van vrijwilligers. Kortom een belangrijke vergadering, dus reserveer deze dinsdag 12 december in de agenda!

 • Lions feestavond 

  BVCB was afgelopen zaterdag te gast bij de feestavond van de Lions. De opbrengst, met de Hermes House Band op het podium, gaat volledig naar de herbouw van ons nieuwe clubhuis. Deze gezellige feestavond heeft maar liefst EUR 7.500 opgeleverd en is mede door een aantal weldoeners verdubbeld tot een bedrag van EUR 15.000! In een woord: WAUW!
   
  Wij zijn ontzettend blij met dit fantastische initiatief en met deze grote opbrengst!
  Namens alle leden en vrijwilligers van de club: BEDANKT!

 • Kerstboom kopen
  Om dit goede gevoel met opbrengsten voor het nieuwe clubhuis voort te zetten, is de volgende actie alweer gestart. Ook hier kunnen alle BVCB leden (maar ook alle andere inwoners van Lansingerland en omgeving) een mooie bijdrage leveren. Het formulier is binnenkort op de site te vinden. Ook de datum waarop de kerstbomen worden bezorgd zal dan zichtbaar zijn.

 • Veelbelovende start interne pupillentrainerscursus
  Onlangs is de scholing van de jeugdtrainers van BVCB van start gegaan. Omdat BVCB veel waarde hecht aan haar jeugdopleiding is scholing van jeugdtrainers cruciaal. Juist vanaf de jongste jeugd is het van belang de kinderen te ontwikkelen met plezier. Veel pupillentrainers en sportstudenten die stage lopen waren aanwezig bij deze scholingsochtend.
  Allereerst een geweldige DEMO met de JO10/11-groep onder leiding van Hoofdtrainer van onze JO13-1 Lars Lucas. Zeer inspirerend voor alle cursisten.
  Daarna kwamen de aanwezige trainers zelf in actie, volgens wedstrijdvormen vanuit het Rode draadleerplan onder leiding van de TJC's Abdel en Bas. Dankzij de praktijkgerichte en interactieve cursus kunnen de jeugdtrainers stappen maken om de jeugd gericht(er) op te leiden. Gezien het grote enthousiasme is de eerste bijeenkomst in de smaak gevallen.
  De volgende cursusbijeenkomsten kunnen de jeugdtrainers verdere progressie boeken. Op de zondagen 19 november en 10 december is het vervolg.

 • Hoofdleider gezocht
  Ondanks eerdere oproepen is er nog geen reactie ontvangen op de functie van hoofdleider JO7/8/9. Op dit moment worden de taken opgevangen door diverse mensen (TC, hoofdtrainer, leiders) binnen deze leeftijdscategorie. Een situatie die wij graag zo spoedig mogelijk oplossen door het aanstellen van een nieuwe hoofdleider. Zoals al eerder aangegeven is er geen voetbalkennis nodig. Deze functie richt zich meer op de communicatie tussen diverse commissies (TC, Kleding en leiders van de teams).
  Ook het coördineren van nieuwe aanmeldingen valt onder deze taken. De indeling in teams ligt in handen van de TC. Samen met de overige hoofdleiders en TC overleggen wij een aantal keer per seizoen en ben je dus in gezelschap van een leuke en energieke groep mensen.
  Heeft u interesse, wilt een u keer meekijken of nadere informatie? Neem dan contact op met de jeugdvoorzitter, Marcel Hofman (jeugdvoorzitter@bvcb.nl) of TC-lid JO7/8/9 Abdel Afalah (abdelafalah@hotmail.com)

   

  Vrijwilligerstaken

  Hierbij een herinnering om je uiterlijk 30 november 2023 aan te melden voor de invulling van de vrijwilligerstaken voor het seizoen 2023/2024. Er zijn nog genoeg taken om dit seizoen in te vullen en het zou fijn zijn als we dit tijdig met elkaar als vereniging voor elkaar gaan krijgen. 
  Let op dat jouw aanmelding voor eind november binnen is, dat is namelijk het moment waarop bepaald wordt of de afkoop van de vrijwilligerstaken in rekening gebracht gaat worden. Mocht je bewust voor afkoop kiezen dan is dat uiteraard ook een optie, maar gezien de hoeveelheid werk die er zeker dit seizoen ligt kunnen we alle handjes heel goed gebruiken. Gelukkig zijn er al vele leden die hun vrijwilligerstaken hebben opgepakt of zich daarvoor hebben aangemeld. Daarvoor onze dank en de opmerking dat bovenstaande uiteraard niet voor hen geldt.

  Aanmelden kan als volgt:
  - Via de voetbal.nl app kan je inschrijven voor bardiensten, gastheer/gastvrouw en voor hulp bij het onderhoud aan het clubgebouw/terrein.
  - Voor de activiteiten in het kader van de herbouw van de kantine, zie daarvoor de link naar: Help ons met de herbouw van de kantine | BVCB
  - Voor het aanmelden van deelname aan de commissies stuur een mail naar vz-vrijwilligers@bvcb.nl  (voor een overzicht van de commissie zie de link naar: Commissies | BVCB )

  Op het gebied van de herbouw en het gebied van de commissies zoeken we naast handjes ook mensen die de kar willen trekken in algemene zin of voor een bepaald onderdeel. Dat kan heel breed en divers zijn en we staan daarbij ook open voor ideeën vanuit de leden. Denk daarbij ook eens aan de mogelijkheid om met bekenden, teamleden gezamenlijk een activiteit op te pakken.

  De meest urgent in te vullen taken op dit moment zijn:
  -  Begeleiden van het pupillenteam van de week bij de wedstrijden van BVCB-1
  -  Poortwachter(kassier) bij de thuiswedstrijden van BVCB-1 (inzet met vast karakter, 1.5 uur voor aanvang van de wedstrijd)
  -  Hulp bij het schoonmaken van de toiletten (op zaterdagen om 11hr en om 14hr)

  Voor de uitgebreide beschrijving van het vrijwilligersbeleid, de mogelijkheden en de afkoopregeling klik hier 
  Voor vragen over bovenstaande neem gerust contact met ons op via mail: vz-vrijwilligers@bvcb.nl of telefonisch met de verenigingsmanager: 06-11887777.

   

  De Grote Clubactie
  De Grote Clubactie is afgelopen week gesloten. Alle loten worden nu geadministreerd en eventueel papieren loten moeten worden ingevoerd. Dus…………binnenkort is de opbrengst van deze actie bekend.
   

  Vanuit het bestuur wensen wij iedereen weer een fijne en sportieve zaterdag toe.