• Beste BVCB'ers

  Er gaat geen dag/week voorbij waarin er niets gebeurd, dus laatste nieuwsbrief is inmiddels van 3 weken geleden, dus dat betekent dat er weer genoeg informatie met jullie te delen is.
   
  Update brand clubhuis/nieuwbouw
  Op woensdagavond 10 mei hebben we een informatieavond voor alle geïnteresseerden gehouden in de kantine van onze buren de Orioles. Voor wie hierbij niet aanwezig kon zijn, even nog wat korte feiten op een rij:

  • Reguliere afstemming met gemeente (hierdoor verloopt proces nu goed).
  • Verzekeringen zijn inmiddels allemaal akkoord en getekend. De uitkeringsbedragen zijn bekend, maar zullen bij lange na niet voldoende zijn voor de overbruggingsperiode met noodvoorziening en nieuwbouw.
  • Activiteiten commissie is druk doende met organiseren van allerlei mooie initiatieven om zodoende de financiële mogelijkheden te verhogen en hierdoor de mogelijkheid om aan meer wensen voor het nieuwe clubgebouw te voldoen.

  Inmiddels is de nieuwbouwcommissie al twee keer bij elkaar geweest, is er een inventarisatie onder diverse geledingen binnen de club gedaan en zijn de eerste schetsen op papier gezet. Op maandag 5 juni zal een afvaardiging van de commissie de ideeën delen, mogelijkheden schetsen en eventuele obstakels voorleggen aan het bestuur. Hierna zullen de vervolgstappen genomen kunnen worden.

 • Het weekend van 12/13 mei was een mooi zonnig, maar druk weekend met allerlei evenementen. Zo was er op vrijdagavond de eerste BVCB Bingo in de brandweerkazerne en een kilometer verderop werd in het clubhuis van Berkel de BVCB voetbalquiz weer gehouden. Na een onderbreking van 2 jaar vanwege Corona stond de quiz dit jaar weer als vanouds gepland. Uiteraard moesten we ook hier een alternatieve locatie voor vinden en die werd geboden door de voetbalvrienden van CVV Berkel die hun clubhuis voor een avond aan BVCB beschikbaar hebben gesteld.

  Op zaterdag 13 mei hebben we Stan Voogt (crowdfunding), John Meijer (nieuwe AED) en Christiaan Veltrop Jumbo (verkochte kalenders en statiegeld actie) in het zonnetje gezet voor hun inzet.

  En tot slot volgde op zaterdagavond Het Ronde Tafel feest waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan BVCB. Maandagmiddag jl. heeft Ronald de cheque van 14.000,- euro in ontvangst mogen nemen.
   
  Geen gelegenheid gehad om bij de eerste bingo aanwezig te zijn, geen probleem, donderdag 25 mei volgt vanwege het grote succes al een tweede editie. Aanmelden kan via sweethomecreations@live.nl
   
  Verders zullen er de komende periode nog een aantal activiteiten gaan plaatsvinden. Houdt hiervoor de site, social media en/of de nieuwsbrief in de gaten.
   
  Laatste nieuws met betrekking tot de sloop van het clubhuis. Dit zal in juni gaan plaatsvinden.

 • Kampioenschappen

  Hadden we een aantal weken geleden al de JO19-1 die voor de 3e keer in twee jaar kampioen werd en hiermee promotie naar de 2e divisie veilig stelde, op zaterdag 13 mei volgde de JO17-1 en promotie naar de divisie. Ook dit kampioenschap werd uitbundig gevierd met de vuurwerk, schaal, bloemen en shirts. En om te laten zien dat BVCB een mooie jeugdopleiding heeft, kon afgelopen zaterdag de vlag uit voor de JO15-1 met een kampioenschap in de 1e klasse.

  Bij de JO12-1, 13-1 en 14-1 ging het kampioenschap net aan de neus voorbij maar ook deze teams hebben tot de laatste speeldag gestreden. 

 • Nacompetitie BVCB 1
  De mannen van Dick Boereboom draaien een mooi seizoen, staan op een mooie 4e plek in de 1e klasse. Alhoewel er komende zaterdag nog een thuis wedstrijd tegen Rijsoord op het programma staat, is inmiddels duidelijk geworden dat deze plek recht geeft op een plek in de nacompetitie. Deze begint voor BVCB op dinsdag 30 mei om 20.00 uur tegen Xerxes/DZB. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark Faas Wilkes.

  Het idee is om vanuit BVCB met een grote groep, blauw wit gekleurd, op de fiets de wedstrijd te bezoeken. Wil je je hier bij aansluiten, we verzamelen bij BVCB en vertrekken om 19.00 uur.

 • En dan nog even “de regels”
  Helaas zien wij bijna wekelijks nog mensen rokend op het sportpark. Spreek elkaar met respect aan en zorg met elkaar voor een gezond sportklimaat!
  Daarnaast is het natuurlijk bijna einde van het seizoen, betekent dat er afscheid wordt genomen, feestjes worden gevierd, maar in alle gevallen is alcohol onder de 18 jaar NIET toegestaan. Leiders/trainers/ouders graag jullie aandacht hiervoor!
   

  Familiedag
  Op zaterdag 24 juni wordt weer de jaarlijkse familiedag georganiseerd. Exacte invulling van het programma volgt zo spoedig mogelijk.
   

  Vrijwilligers BBQ
  En ook volgens oud gebruik, willen wij al onze vrijwilligers (leiders, trainers en diverse commissie leden) in het zonnetje zetten en het seizoen afsluiten met een heerlijke BBQ. Deze zal worden gehouden op zaterdag 1 juli. De uitnodiging volgt en ook de wijze van aanmelden.