• BVCB maakt technische staf rond met bekende gezichten

 • Bij het naderen van het einde van het huidige seizoen heeft BVCB de technische staf voor 2023-2024 rond. Aangezien assistent-trainer Rob Lexmond heeft aangegeven te stoppen met zijn trainersactiviteiten moesten de Hoeksenaren op zoek naar een vervanger. Voor BVCB O23 staat, met het vertrek van Orlando de Klerk, komend seizoen ook een andere trainer voor de groep. Met Winston Faerber als assistent van Dick Boereboom en Selim Sinar als trainer van O23 completeert BVCB de technische staf met bekende gezichten.

 • Met Winston Faerber keert een persoon terug die in het verleden speelde voor BVCB 1. Faerber speelde als prof voor FC Den Haag (sinds 1996 ADO Den Haag), Cardiff City FC dat uitkwam in de League Two en FC Den Bosch. Hij maakte bij die laatste club deel uit van de selectie die in het seizoen 2003/04 onder leiding van trainer-coach Gert Kruys rechtstreekse promotie wist af te dwingen naar de eredivisie. Van 2009 tot 2012 speelde hij o.a. onder trainer Koos Waslander in het vlaggenschip van BVCB. Hij combineerde het spelen met het trainen van de A1 en B1 van de BVCBjeugd.

 • Winston Faerber in actie voor BVCB 1 (Seizoen 2010-2011 / wedstrijd 26-3-2011 BVCB 1 - Smitshoek 1  Uitslag: 2-1)

  Selim Sinar loopt al een tijdje rond bij BVCB. Hij heeft een diepe passie voor voetbal, die al op jonge leeftijd ontstond. Zijn voetbalreis begon in zijn geboorteplaats bij v.v. Hellevoetsluis, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Door zijn talent en toewijding werd hij al snel opgemerkt en kreeg hij de kans om bij Leonidas in Rotterdam te gaan voetballen. Hoewel het een spannende stap was om zijn geboorteplaats te verlaten, was hij vastbesloten om zijn droom als voetballer na te jagen.
  Bij Leonidas heeft hij zich verder ontwikkeld als speler en waardevolle ervaring opgedaan. Zijn talent werd erkend en hij kreeg de kans om in de Nederlands-Turkse competitie te spelen. Deze ervaring leidde tot een stageplek bij Kocaelispor in Turkije, waar hij de echte passie en beleving van spelers en toeschouwers in volle glorie heeft gezien en ervaren. Hij was onder de indruk van hoe sport mensen kan verbinden op een ongekende manier.


  Na zijn carrière als voetballer besloot hij zich te richten op het trainerschap. Met passie voor het spel en zijn ervaring als speler legde hij de basis voor zijn groei als trainer. Hij begon zijn trainersloopbaan bij verschillende clubs in de regio, waaronder Xerxes en Alexandria '66. Bij deze clubs heeft hij de eer gehad om jeugdteams te trainen en te begeleiden. Door hard te werken en toewijding slaagde hij erin om met Alexandria '66 O21 te promoveren naar de 1e divisie. “Dit is wel een prestatie waar ik nog steeds heel trots op ben”, bekend Sinar, die in het dagelijks leven werkt als Segment Manager bij Axians, waar hij professionals begeleidt in hun leerproces. 

 • Rechts op "de bank" Selim Sinar, op dit moment werkt hij als conditie- en hersteltrainer bij het eerste elftal van BVCB.

  Op dit moment werkt hij als conditie- en hersteltrainer bij het eerste elftal van BVCB. Hij geniet van de geweldige ervaring om nauw betrokken te zijn bij het team en zijn passie voor voetbal te delen met de spelers. Hij is er trots op een bijdrage te leveren aan hun fysieke en mentale ontwikkeling, zodat ze optimaal kunnen presteren op het veld.

  Volgend seizoen wordt hij hoofdtrainer van BVCB O23, samen met Michel Jourdan en Richard Donkersloot zal hij de technische staf gaan vormen. Twee mannen die inmiddels ook al wat jaartjes bij de BVCBjeugd betrokken zijn. De belangrijke taak voor hen is om de talentvolle jeugd voor te bereiden op het seniorenvoetbal, zodat zij individueel het maximale aan prestatie kunnen leveren en een bijdrage kunnen leveren als onderdeel van het team en uiteindelijk aan de vereniging BVCB.
  De ambitie van BVCB is om talentvolle jeugdspelers in te passen bij het 1ste elftal van BVCB, waarbij de technische staf van O23 een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de hoofdtrainer van het 1ste elftal, trainer Dick Boereboom, en zijn selectie. Boereboom die al in een eerder stadium zijn contract verlengde bij BVCB.
  Hij kijkt ernaar uit om de samenwerking aan te gaan en hierin een succesvolle verstandhouding te hebben met meerdere trainers om de jeugd verder te ontwikkelen en een toonaangevende jeugdopleiding te vormen in de regio. Het trainen van de O23 neemt Sinar over van Orlando de Klerk, die de overstap maakt naar de jeugdopleiding van Alphense Boys.

   

  John van Beek blijft ook komend seizoen de keeperstrainer. Met oud-doelman van BVCB Mark Gaerthe wordt nog gesproken op welke manier hij een rol kan spelen bij het trainen van de doelmannen van de Hoekse club.