• BVCB is nog op zoek naar trainers voor de jeugd!

 •  

  Het proces van werven en vastleggen van trainers voor de jeugdafdeling loopt gestaag. Binnenkort stellen de trainers, die we inmiddels hebben vastgelegd, zich aan u voor.

  Voor de tweede elftallen zijn we ook al aardig op weg en met een aantal beoogd trainers in gesprek, doch kan het geen kwaad om ook met een oproep via onze eigen website proberen trainers voor de jeugdteams te werven.

  Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste trainers m/v die een bijdrage willen leveren aan het “beter maken” van kinderen. Ons beleid is er op gericht om te werken met jeugdspelers die ambitie hebben voor het trainersvak en daarin geschoold willen worden terwijl zij ervaring op doen. Op die manier willen we trainers opleiden en begeleiden die passen bij de visie en de cultuur van de club en een langere tijd aan ons binden. Zij passen bij de start van hun carrière goed op de functie van trainers voor de 2e teams of als assistent van één van de 1e teams.

  Daarnaast kunnen we trainers (ouders/verzorgers) gebruiken die trainerservaring hebben of willen opdoen en/of die jeugdige trainers in hun ontwikkeling willen bijstaan. Aarzel dus niet wanneer het voetbalvirus toeslaat en je je afvraagt of je als oudere jongere wel welkom ben, want dat ben je zeker!

  Welke functies zijn nog vrij?

  Hoofdtrainer: JO19-2, JO15-2, JO13-2 en JO11-2

  Assistent trainer: JO13-1, JO11-1, JO15-2 en JO11-2

   

  Voor alle functies bestaat de mogelijkheid om, in overleg met het bestuur, een cursus te volgen bij de KNVB

  Wil je meer informatie of je meteen aanmelden, mail dan naar jagerbvcb@hotmail.nl