•  

  Ariston'80 10 - BVCB 8: 1-3

   

  Zaterdagochtend mochten wij om de heerlijke tijd van 10.00 u aftrappen in Delft. Dan ben je bij een studentenclub en speel je zo vroeg normaal zit het alcohol dan in je bloed maar in dit geval dus even niet. BVCB begon goed aan de wedstrijd,had al snel de overhand en het betere van het spel het was dus wachten op de 0-1.

 • Halverwege de eerste helft mocht BVCB een vrije trap nemen op de rand van de zestien , een mooie plek voor onze specialist
  Thomas die het eerder liet zien dit seizoen tegen AGE.ditmaal had hij de pech dat deze nu de paal trof.
  .Even later is het dan wel de 0-1 na een mooie crossbal van Thomas op Raoul deze kon de bal op zijn beurt makkelijk intikken.

  Na een halfuur vonden wat wisselingen plaats waaronder Roy die in de punt van de aanval staat,na een goede opbouw stuurt Olivier met een steekpass Dean weg, waar de verdediger van Ariston'80 zich goed vergist en kon Roy die koud in het veld stond de 0-2 maken.

 • BVCB dat zo weinig problemen had met dit Ariston'80 en zo snel een simpele ochtend kende. Zeker als Dean op een gegeven moment een hoekschop mag nemen en deze op het hoofd van Roy legt en er 0-3 van maakt.
  Twee assist Dean en twee goals Roy het is dus zo een prima ochtend voor deze gasten!

 • Degene die een iets mindere ochtend had was onze goalie Axel die wat in slaap leek te sukkelen, gezien het feit dat die weinig te doen kreeg.Het moment dat een Ariston'80 speler besluit is ui te halen en Axel dit lijkt makkelijk te redden wat niets minder waar is glipt de bal door zijn handen ai ai 1-3.

 • Gelukkig was de voorsprong groot genoeg dat het verder geen fatale gevolgen heeft en sluiten wij met een mooie overwinning af en is dit tevens de 7e ongeslagen wedstrijd op rij. Waar gaat deze reeks eindigen we genieten er als team maar van.

 • We staan inmiddels op de tweede plaats in de competitie, met twee punten achterstand op Steeds Hooger.
  Aankomende zaterdag komt Blijdorp op bezoek [15.00 u] Supporters zijn van harte welkom.

   

  Meer foto's van deze wedstrijd zijn te bekijken op de Facebookpagina van BVCB 8.

  KLIK HIER