• Na het [ onnodige] gelijkspel van vorige week moesten we nu in de eerste thuiswedstrijd maar voor de drie punten gaan tegen Vitesse Delft dat vorige week met 9-1 verloor en we dus zeker onderschatting wilde voorkomen.
  In de eerste helft was al goed te zien dat BVCB het betere van het spel had, ondanks dat het beter was dan Vitesse Delft
  ging er ook genoeg mis bij BVCB en was het spel heel slordig terwijl men al keren heeft bewezen dat men veel beter kan.

  BVCB kreeg de beste kansen om de score te openen maar liet dit vooral nog na en kreeg zo Vitesse Delft aan de andere kant mogelijkheden want volgens het gezegde; als je ze zelf niet maakt valt hij zomaar aan de andere kant.
  Toch mocht BVCB als eerste juichen deze wedstrijd , een doelpunt wat ook niet uit kon blijven kwam van Raoul die na een afgeslagen hoekschop randje 16 prima de 1-0 binnen schiet.
  Net voor rust werd het dan ook nog 2-0 na een aanval vanaf rechts was Raoul ditmaal de aangever en kon Dean simpel
  het doel treffen.

  In de tweede helft was het vooral zaak om weer is een keer de nul te houden, want laatste wedstrijden kregen we teveel tegengoals .Vitesse Delft dat niet heel veel liet zien was het toch uitkijken voor een tegen doelpunt maar onze gelegenheid doelman Roy stond goed keeperswerk te verrichten.

  Halverwege de tweede helft liep BVCB verder uit naar 3-0 na een bal van achteruit van Laurens op Olivier die vervolgens Raoul wist te vinden en zo zijn tweede van de wedstrijd kon maken en de drie punten een zekerheid was.
  Paar minuten voor tijd werd het dan ook nog 4-0, wederom door Raoul die weer een hattrick op zijn naam mag zetten en nu op 10 goals staat uit 6 wedstrijden. En de \" de nul\" is zo voor het eerst dit seizoen ook al snel gehaald.

  BVCB is dus de competitie prima gestart en staan nu op de 4e plek op de ranglijst en is nu 6 wedstrijden ongeslagen.
  Dat is in tijden wel eens anders geweest maar nieuwe ronde nieuwe kansen zal men maar zeggen.
  Zaterdag is de uitwedstrijd bij Ariston \"80 in Delft aftrap 10.00 u dus dat is wel vroeg uit bed voor het team van BVCB!