• Na een geen best vorig seizoen is er de motivatie om het nieuwe seizoen anders aan te pakken.
  Met eerst wat beker duels moesten we in ons ritme komen en was de start tegen Aeolus met 1-8 verlies slecht.
  Maar we namen revanche in de duels tegen Swift Boys en Neptunes waar de punten pakten met 4-7 en 1-3 zege.
  Ook de oefenduel tegen SDV was met goed spel nuttig en 4-3 zege, met een laatste test tegen sterk VOC 4-4 in balans.
  Afgelopen zaterdag mochten wij voor het eerst aantreden in de competitie na een dus goede voorbereiding kon het vizier op de eerste wedstrijd na nog niks meer verloren dat is wel eens anders geweest.

  Onder prima weeromstandigheden waren er goede kansen over en weer namens Raoul [paal] en Roy.
  Bij afwezigheid van Axel stond Dean deze middag op doel. BVCB keek halverwege de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan via een vrije trap die in de kluts bij een AGE -GGK speler kwam en simpel in kon tikken waar Dean geen antwoord op had .We moesten dus vol aan de bak om het recht te zetten tegen een tegenstander die veel minder was dan VOC. In de 40e minuut mocht BVCB een vrije trap nemen prima plek voor Thomas die dit klusje vaker heeft gedaan en zo nu ook weer: Goal 1-1 we zijn terug in de wedstrijd. Maar in de blessuretijd mocht AGE nog een vrije trap nemen die binnen word gekopt 2-1. Waar er weer geen scherpte was aan BVCB kant in een standaardsituatie.

  In de rust vallen duidelijk wat woorden het vertoonde spel was zwaar ondermaats terwijl we veel beter kunnen en hier zeker niet van mochten verliezen. In de tweede helft was er meer beleving in het spel terug te zien wat al snel de 2-2 opleverde uit een hoekschop en Laurens met wat geluk de bal voor zijn voet kreeg om in te tikken. De vreugde was van korte duur nadat een AGE speler van dik 25 meter uithaalt met een zondagschot achter Dean in de kruising 3-2.
  Zo keken we voor de derde keer tegen een achterstand aan. BVCB ging meer op de aanval spelen en kregen kans op kans maar de bal wilde niet in het net. Tot 20 min voor tijdwaar Roy een vrije schiet kans heeft maar vervolgens de paal raakt en tot ieders verbazing uiteindelijk uit de kluts via speler/keeper alsnog in het doel beland 3-3.
  Zit er dan nog een overwinning in? Helaas zeker nadat onze centrale verdediger geel krijgt en 10 min kan gaan zitten dus ook niet meer in het veld terug komt was het zelfs nog een puntje verdedigen en bleef het bij een gelijkspel.
  Volgende wedstrijd BVCB - Vitesse Delft.
  Vitesse - Delft is slecht begonnen met een 9-1 nederlaag tegen Steeds Hoger. Onderschatting ligt op de loer maar we zullen er alles aan doen om zaterdag wel de drie punten te pakken.