•  

  Statistisch gezien komt het per seizoen maar 1 x voor dat o.a. een voetbalteam een collectieve offday beleeft. Dit is het team dan nu overkomen, dass war einmal  Met deze gegevens moeten de mannen van Archoen zich de volgende wedstrijd revancheren voor hetgeen zij afgelopen zaterdag gepresteerd hebben.

 • Alle 3 de doelpunten (eindstand 0-3) waren het gevolg van persoonlijke fouten, 0-1 balverlies middenveld, 0-2 pass van achteruit in voeten van tegenstander en de 0-3  kwam tot stand na een  verre ingooi van speler Schipluiden waarna hun spits ongehinderd de bal kon aannemen, hooghouden en in de kruising kon binnen schieten. Een prachtig doelpunt maar absoluut te makkelijk weggegeven.

 • Vanaf het begin van de wedstrijd oogde het jeugdige blauw-witte team bijzonder rommelig. Het positiespel kwam niet uit de verf en de spelers profiteerden niet van de wind in de rug. De coach details van  Archoen werden letterlijk en figuurlijk in de wind geslagen want in plaats van gebruik te maken van het windvoordeel werden veel te moeilijke en niet logische keuzes gemaakt.

 • De 1e helft waren van beide kanten de wapenfeiten op één hand te tellen. Beide keepers hadden relatief weinig te doen.

  Na de theepauze leek het er even op dat BVCB zich herstelde van het slechte 1e deel van de wedstrijd.

  In de eerste 10 minuten kwam BVCB een aantal keren goed en hoopvol in de buurt van het vijandelijke doel. Iets wat de 1e helft nauwelijks gebeurde. Helaas ebde dit korte offensief al weer snel weg. Na de eerder vermelde doelpunten was het spel en de wedstrijd gespeeld.

 • Meestal in dit soort  wedstrijden zit het ook niet écht mee, ballen die net verkeerd vallen, fouten die afgestraft worden en beslissingen van de scheidsrechter die niet in het voordeel uitpakken etc. etc.

  En het moet ook vermeld worden dat de voorbereiding op zijn zachtst gezegd ook verre van optimaal was. Het spreekwoord  ,,wie de schoen past trekke hem aan,, is hier zeker van toepassing.

   

 • Opstelling:

  Lennart – Giovanni – Tim V (Thim A.) – Steijn – Cristiano (Roan) – Quinten – Joël – Errol (Wouter) – Bryan (Ferdi) – Michael – Wessel.

  Verslag: Ton van der Bijl                          Foto's: Kees Ruigrok