• Afgelopen vrijdag heeft de selectie en staf van BVCB 1 het seizoen 2023-2024 afgesloten. Op een gezellige avond werd afscheid genomen van trainer Dick Boereboom, die sinds januari 2020 hoofdtrainer is geweest. Tevens werd afscheid genomen van spelers Ricoberto Luijando en Sten van Dijk. Andere hoogtepunten waren de bekendmaking van het Talent en de Speler van het Jaar.

 • De bij BVCB vertrekkende spelers Sten van Dijk en Ricoberto Luijando

  Nadat spelers en staf van BVCB zich te goed hadden gedaan aan een overheerlijk warm en koud buffet, werd een begin gemaakt aan de vele plichtplegingen.

  Allereerst werden de 4 huisfotografen van BVCB bedankt voor hun bewezen diensten in het afgelopen seizoen. Rick den Outer, Kees Ruigrok, Ron van Bekkum en Ronald Kroos zorgen per toerbeurt voor prachtige voetbalfoto’s, die het wekelijkse verslag van de wedstrijd opsieren.

 • Adam Boujada werd gekroond tot Talent van het Jaar en Evan Blom werd Speler van het Jaar

  Tenslotte werd Dick Boereboom uitgebreid in het zonnetje gezet. Allereerst werd hij namens de spelersgroep toegesproken door Mitchell Feijen, die zijn vertrekkende trainer een tas vol passende cadeaus aanbood. Voorzitter Ronald Helder sprak lovende woorden en bood namens de staf de naar VELO vertrekkende trainer een rondleiding, diner en overnachting voor twee aan op het ss Rotterdam.

 • Dick Boereboom werd in het zonnetje gezet door Mitchell Feijen en Ronald Helder. Maar hoe schrijf je nou ook alweer zijn naam? ZONDER N !!

  Daarna was het woord aan de trainer zelf, die op passende Haagse wijze de fotografen, alle stafleden, en de spelers één voor één persoonlijk toesprak en bedankte voor drie en half mooie voetbalseizoenen.

  De BVCBfotografen bedanken natuurlijk onze verslaggever HP Goudappel voor al zijn mooie verslagen, want een plaatje zonder verslag is ook niets!!

  KLIK HIER voor nog enkele foto's