• Het is enige tijd geleden sinds het laatste bericht vanuit het bestuur is verzonden rondom Corona.

  Uiteraard hebben wij in de afgelopen periode alle ontwikkelingen nauw gevolgd.

  Positief is om te zien dat de jeugd gewoon lekker kan trainen en er op de zaterdagen diverse activiteiten worden georganiseerd door de TJC in samenwerking de hoofdleiders/trainers en selectiespelers.

  Helaas zien wij in de laatste week een toename van positief geteste leden en/of ouders. Beweging en voetbal is belangrijk, maar dit moet voor spelers, leiders en trainers wel verantwoord plaatsvinden.

  Om verdere verspreiding te voorkomen, hebben wij besloten om voor komende week de JO14 niet te laten trainen. Juist in deze leeftijdscategorie zijn er momenteel (te) veel klachten.

  Indien er geen nieuwe Corona gerelateerde klachten ontstaan, dan kan deze leeftijdscategorie komende zaterdag de interne competie hervatten.

  Ook voor andere leeftijdscategorieen houden wij dit nauwlettend in de gaten en zullen wij, indien nodig, verdere stappen nemen.

   

  Wij willen iedereen er nogmaals op wijzen dat bij klachten je thuis blijft en niet komt trainen. Ook in geval van positief geteste huisgenoten blijf je thuis. 

  Heb je klachten of hebben huisgenoten klachten en/of positief getest, meld dit dan bij de trainer. Op deze wijze kunnen wij een goed beeld krijgen over de ontwikkeling en de (on)mogelijkheden om binnen BVCB activiteiten te blijven organiseren.

   

  Met sportieve groet,

   

  Marcel Hofman - Jeugdvoorzitter BVCB 

  jeugdvoorzitter@bvcb.nl