• Zoals jullie allemaal in de media hebben kunnen vernemen neemt het aantal coronabesmettingen in Nederland inclusief Lansingerland en de omliggende gemeenten snel toe en is de tweede golf een feit. Om zo veilig als mogelijk te kunnen blijven voetballen heeft de vereniging besloten om een aantal aanvullende maatregelen in te voeren.

   

  Per zaterdag 26 september en tot nader order gelden naast de bestaande maatregelen de volgende extra maatregelen:

  -          De kantine inclusief de buitenuitgifte wordt gesloten;

  -          Er kan geen gebruik meer worden gemaakt van de kleedkamers;

  -          Per team zijn maximaal 5 ouders/verzorgers toegestaan.

   

  Kantine

  De kantine blijft tot nader bericht gesloten. Je dient zelf eventuele consumpties mee te nemen. Het gebruik van alcohol is niet toegestaan.

  Voor eventuele wedstrijdbesprekingen kan een tijdstip in de tenniskantine worden gereserveerd. Neem hiervoor contact op met de verenigingsmanager.  De bar blijft uiteraard dicht.

   

  Kleedkamers:

  Ook deze blijven tot nader order gesloten. Wel kan gebruik worden gemaakt van de toiletten in kleedgebouw 1.

   

  Maximum aantal ouders en verzorgers

  Deze maatregel geldt zowel voor BVCB-teams als voor de bezoekende teams en wordt gecontroleerd aan de toegangspoort.

  Het verzamelen voor uitwedstrijden dient te gebeuren buiten de poorten van BVCB. Dit kan bijvoorbeeld op het parkeerterrein bij BVCB, het gemeentehuis of de Rabobank.

   

  Daarnaast blijven de bestaande maatregelen uiteraard van kracht.

  -          Houd 1,5 meter afstand;

  -          Blijf bij klachten thuis en is er een positieve uitslag binnen het gezin van een speler of trainer; geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan onze verenigingsmanager;

  -          Respecteer de hygiëneregels.

   

  Iedere week worden de situatie en de maatregelen opnieuw tegen het licht gehouden. Hopelijk kunnen over niet al te lange tijd aankondigen dat versoepelingen weer mogelijk zijn. Tot die tijd; mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom niet en leg ze voor aan de verenigingsmanager, hoofdleiders of leden van de BVCB coronacommissie. 

   

  Met sportieve groet,

  BVCB