• Beste BVCB’er,                                                                           

  Na het indrukwekkende In Memoriam van 30 april willen we jullie herinneren aan de onderstaande evenementen die BVCB voor u in petto heeft. Zet deze, zover nog niet gedaan, vast in uw agenda want het worden weer gezellige momenten die je niet mag missen.
   

  14 mei – BVCB plantjesmarkt

  Van 08.00 uur tot 12.00 uur zal BVCB in samenwerking met HollandPlant u de mogelijkheid bieden om plantjes te kopen. De opbrengst van deze verkoop zal worden gebruikt om wedstrijdballen voor de jeugd aan te schaffen. Kortom, een mooie plant en daarmee de jeugdafdeling helpen! Wees wel op tijd want we hanteren het principe OP=OP.

  Wil je niet misgrijpen dan adviseren wij u om direct het bestelformulier in te vullen en op te sturen naar hpgoudappel@outlook.com. Deze bestelling kunt u dan a.s. zaterdag tussen 8 en 12 uur komen ophalen op BVCB.

  19 mei - Clubavond met Willem van Hanegem en aansluitend een kippenveiling.

  In het bijzonder nodigen wij u uit voor dit evenement; de Sponsoravond. Een moment voor de BVCB’ers om de sponsoren te bedanken voor hun sponsorschap en vertrouwen in BVCB. Deze avond is voormalig Nederlands profvoetballer en voetbaltrainer Willem van Hanegem te gast. Hij was eerder onder meer trainer van Feyenoord, AZ en Sparta en assistent-bondscoach. Tegenwoordig is hij columinst voor het Algemeen Dagblad en analyticus bij Ziggo Sport. 

  Mocht je al een vraag weten die je graag zou willen stellen aan Willem van Hanegem dan kun je die mailen naar Ronald Helder. 

 • Daarnaast kunt u deze avond in de prijzen vallen! BVCB zorgt voor een avondvullend programma met een loterij en een veiling. De opbrengst hiervan gaat volledig naar de jeugd van BVCB. 

 • 2 juli - Feestavond met niemand minder dan
  De Jongens van Je Weet Wel 


  Tot slot: sluiten we het seizoen af met klapper! Met deze avond De Jongens van Je Weet Wel. Zij zijn de grootste piano act van Nederland en spelen voor ons verschillende songs uit de Top2000. Mocht u een verzoeknummer hebben? Dan spelen de jongens dat met veel plezier!

  Binnenkort meer over de kaartverkoop !
  We rekenen op uw komst!