• Beste leden,

  Afgelopen weekend heb jij jouw tas met kleding mogen ontvangen. Hieronder volgt wat extra informatie voor de komende periode.

  Inhoud tas:

  -        Iedere speler heeft in de basis een wit shirt, blauw broekje, een paar blauwe sokken, een presentatiepak (broek en jas) en een rugzak/spelerstas ontvangen.  

  De teams moesten voorheen een blauw shirt aanschaffen maar dat hoeft nu niet meer. Wij hebben per afdeling een aantal tassen met reserveshirts en broekjes beschikbaar. Wanneer de leider weet dat zijn/haar team tegen een elftal gaat spelen met witte shirt kan hij/zij deze tas met reserve tenues reserveren en zaterdag ophalen op BVCB. De procedure zal op korte termijn aan alle leiders worden gestuurd. Op deze manier loopt iedereen er ook hetzelfde bij wanneer we niet in het wit kunnen spelen.

  In elk kledingstuk staat in de kraag/broek een uniek nummer welke correspondeert met jouw naam. Dit nummer staat ook op het contractje dat is getekend bij het uitdelen van de kleding. De kleding met dat betreffende nummer moet later in goede staat weer worden ingeleverd. Alle informatie over het kledingreglement en de wasvoorschriften staan op www.bvcb.nl onder het kopje kledingplan.

  Nogmaals willen wij jullie er op wijzen dat de kleding alleen op wedstrijddagen gedragen mag worden. Je mag in deze kleding dus helaas niet trainen.

  In de tas zit naast een kopie van het contract een folder van Robey/Footballshop inclusief de  kortingscode bvcb20. Met deze code ontvang je 20% korting (geldig t/m 31 maart 2021) op de Robey kleding. Mocht je na deze datum nog kleding willen bestellen dan kan je gebruik maken van de kortingscode BVCB10 en krijg je voor alle verdere aankopen 10% korting op de Robey kleding. Via www.bvcb.nl kom je in de webshop waar je alles kan aanschaffen.

   

  Niet opgehaalde tassen

  Ondanks de communicatie via app, mail, leiders, krant en nieuwsbrief heeft een 100-tal leden zonder bericht zijn of haar tas niet opgehaald. Dit heeft voor extra werk gezorgd bij alle vrijwilligers en commissieleden. Wij zullen een extra dag moeten gaan zoeken waarop deze 100 tassen alsnog kunnen worden uitgereikt. Een datum zal nog worden gecommuniceerd. Een verzoek tot het tussendoor ophalen van de tas is helaas niet mogelijk.

  Vragen

  De commissie geeft aan dat het kledingplan geen maatpakplan is en dat sommige kleding wellicht niet perfect zal zitten. Dat was voorheen niet het geval en zal ook  in de komende tijd niet het geval zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat er toch iets mis is. Dan kan je je vraag sturen aan kleding@bvcb.nl en neemt iemand zo snel mogelijk contact met je op.

  Wij hebben een prachtig weekend gehad en bedanken alle vrijwilligers en de leden/ouders die alle drive-thru instructies juist hebben opgevolgd waardoor het een enorm succes is geworden.

  Met sportieve groet,

  Ron, Michel en Arjan