• Nu de maatregelen omtrent het spelen van (oefen)wedstrijden versoepeld zijn, ouders zijn ook weer welkom om te komen kijken. zien wij bij BVCB ook direct de aanvraag voor oefenwedstrijden binnen komen.

  Om misverstanden te voorkomen vragen wij de trainers/leiders het volgende:

   

  Voor oefenwedstrijden die zowel op het eigen sportcomplex als bij de tegenstander worden gespeeld, willen we graag dat deze worden aangemeld. Naast dat we deze informatie publiceren op de website, hebben de wedstrijdsecretarissen van beide verenigingen ook nog wel eens contact.

  Het is zeer vervelend voor de wedstrijdsecretaris als hij/zij dan van niets weet. Voor thuiswedstrijden geldt dat de wedstrijd alleen gespeeld kan worden op het moment dat er een veld (en kleedkamer) beschikbaaar is. (tot 18 jaar)

  Op dit moment (in de maand juli)kunnen de senioren nog geen gebruik maken van de kleedkamers/douches.

  Het kan voorkomen dat er al wedstrijden worden gespeeld, of dat er (doordeweeks) getraind wordt en dat er dus geen ruimte beschikbaar is.

  Stuur uiterlijk 2 weken vóór de gewenste speeldatum een mail naar wedstrijdzaken@bvcb.nl om je wedstrijd door te geven en stuur hiervan een cc naar de hoofdleider van jouw leeftijdscategorie. Vermeld bij je aanvraag om welk team het gaat, wie de tegenstander is, op welke datum en op welk tijdstip je wilt spelen. Scheidsrechters voor oefenwedstrijden worden door het team zelf geregeld.

  Voor veldindeling en tijd krijg je dan een bevestiging of een afwijzing op je verzoek. Het kan voorkomen dat er al een wedstrijd gespeeld wordt op de aangevraagde tijd.

  Hiervan wordt je dan tijdig op de hoogte gebracht door het wedstrijdsecretariaat en gaan we in overleg voor een eventuele andere tijd.

   

  Verder geldt, zeker in de maand juli de algemene regels omtrent de corona maatregelen voor het gebruik van een sportkantine

  BVCB heeft hiervoor diverse maatregelen genomen om het mogelijk te maken voor ouders en publiek om zo veilig mogelijk rondom de velden en terras het sportpark weer te betreden.

  Uiteraard doen wij ook een beroep op deze groep om deze regels na te leven.

   

  Namens het wedstrijdsecretariaat.

  Succes met het regelen van de oefenwedstrijden.