• Hoofdsponsors BVCB

 • Informatie 7x7

  Ooit een kopduel gewonnen van de Timmerman van Diergaarde Blijdorp? Of van het scoren afgehouden door een geblokte anesthesist van de Koninklijke Luchtmacht? Misschien een sprintje getrokken met een psychiater uit het Midden Oosten? Al voetballend een lekkage in de badkamer besproken met DE loodgieter van het dorp?

  Nee? Kom dan eens meedoen met de "7- tegen 7"-voetballers op vrijdagavond! Daar kom je de meest uiteenlopende mannen tegen, zowel qua voetbaltalent als qua maatschappelijke positie. Dat is één van de leukste dingen op de vrijdagavond. Iedereen is anders maar ze hebben wel allemaal een gedeelde passie, gezellig met elkaar bewegen, een balletje trappen en genieten van een ruime 3e helft aan de bar van de kleine BVCB-kantine! 

  Informatie 1. Er wordt elke vrijdagavond gevoetbald bij minimaal 12 deelnemers 2. Elke week aan- of afmelden via de Teamers-app 3. Voetballen volgende de "senioren-regels": dus geen slidings ed... 4. Tijdstip: van 20:30 tot 21:45 op het veld, van 22:00 tot laat …  in de kantine 5. In principe alleen deelname voor leden (dus wel even (7x7-)lid worden) 6. Uiteraard kunnen geïnteresseerden een paar keer proefdraaien en sfeer-proeven 7. Geen vaste teams, per avond worden de teams bepaald door het uitdelen vd hesjes 8. Geen verplichte deelname 9. Wel "verplicht" om vrijdags voor 18:00 even via Teamers aan- of af te melden...

   Coördinator Martin van Golden

  (telnr: 06-21510166 /  email: groenoog69@hotmail.com).   Dus, kom eens vrijblijvend langs, neem je voetbal- of sportschoenen en - kleding mee, stel je voor en doe gewoon mee! We zien je graag verschijnen.

 • 7x7 zaterdag Veld Week man

 • Trainingsschema

  Dag Tijd Veld Kleedkamer
 • Staf

  Geen informatie

 • Team indeling

  Geen informatie

 • Wedstrijdverslagen

  Er zijn nog geen wedstrijdverslagen voor dit team.