• Vandaag stond de derby tegen soccer boys op het programma, gezien de stand wist bvcb dat het op voorhand geen makkelijke middag zou worden, soccer boys krijgt normaal gesproken weinig tegen. Na een kleine peptalk van Martijn voor de wedstrijd begon bvcb fel aan de wedstrijd.

  Dit leidde tot enige onrust in de verdediging van soccer boys dat zelfs na 30 seconde al zo in paniek was dat er bij soccer boys een eigen speler KO geschoten werd toen de bal weggerost werd. Martijn was scherp en nam de afvallende bal mee om 1 op 1 op de keeper af te gaan maar werd terug gefloten omdat er weinig beweging meer was in de ko geschopte soccer boys speler.

  Toen er weer een beetje leven in de speler zat werd deze gewisseld en nog geen 4 minuten later en opnieuw goed door jagen van bvcb kwam er een misverstand tussen de laatste man en de keeper die de bal langs zich heen zag gaan toen deze terug gespeeld werd. Na een uiterste kracht inspanning van de (met alle respect) de wat oudere doelman hobbelde de bal het doel in, hij kon er net niet meer bij. 1-0 voor bvcb.

  Weer 5 minuten later kwam Bas er goed langs via de zijlijn na een goede actie, zijn voorzet kaatste af maar julian kon de bal oppikken en gaf een voorzet richting de 1e paal, de keeper kwam uit maar de aanvallende Peeters kon er net eerder bij en via de kluts kon hij de 2-0 maken.

  De flitsende start van bvcb liet soccer boys wankelen en opnieuw 5 minuten later kwam julian vrij op randje 16 waarna hij besloot uit te halen met links, wat gelukkig werd deze van richting veranderd via de rug van de tegenstander, de keeper stond op het verkeerde been en opnieuw hobbelde de bal het doel in.

  De doelpunten zijn misschien wat gelukkig maar bvcb is veel feller en sterker van start gegaan.
  Er werd goed gecombineerd en dit leidde tot veel voorzetten, helaas werden deze net afgeslagen.

  Vlak voor rust kwam de ijverige luca op zoals al vaker de 1e helft en hij gaf de bal via rechts naar de aanvallende Peeters, deze gaf de bal voor richting Martijn waarna het een koud kunstje was om de 4-0 te maken, geen vuiltje aan de lucht zou je denken..

  In de 2e helft kwam degene in het veld die de hoogtepunten bij hield dus de 2e helft is iets moeilijker samen te vatten, gelukkig voor deze gebeurde er niet heel veel.

  In de 2e helft begon soccer boys zoals bvcb de 1e helft begon, maar zij hadden niet het geluk wat bvcb wel had afgedwongen in de 1e helft, met een ijzer sterke verdediging en een rots in de branding op het doel (ons jeff) kwam soccer boys maar niet tot scoren.
  Tot opeens de bal tegen rik aangeschoten wordt die deze met de SCHOUDER weg werkte, door het appelleren van de toch al zeikerige tegenstander werd er een penalty gegeven, jeff kon deze helaas niet stoppen waarna er 4-1 op het scorebord stond.
  Maus kwam er ook nog in speelde een ijzersterke wedstrijd.
  Soccerboys viel meer aan en bvcb hield het op verdedigen waardoor naast een paar plaagstootjes er verder niet heel veel meer gebeurde, eindstand 4-1

  We zijn winterkampioen geworden maar nu deze sterke lijn door trekken naar de laatste wedstrijd voor de winterstop, de kwartfinale tegen zestienhoven volgende week en de 2e seizoenshelft.

  Na de wedstrijd van volgende week de welverdiende rust die een behoorlijk aantal spelers hard nodig heeft na het harde werken de 1e seizoenshelft.