• Al vroeg in de week kwam er een reactie dat het \"Vierde\" er de afgelopen wedstrijden gemakkelijke tegenstanders hadden.
  Grote overwinningen waren het gevolg. Het zal anders worden wanneer er echt stevige tegenstanders tegenover ons komen te staan.

  De omstandigheden van vandaag waren niet echt ideaal! Een gewoon grasveld is normaal maar wanneer dat nat is en ook nog hobbelig,
  dan wordt het een stuk lastiger om een bal te controleren en ook nog eens goed te plaatsen. Ook Neptunus had er mee te maken!
  Over het weer was niets te klagen maar de regen van de afgelopen dagen hadden toch wel invloed op de toestand van het veld.

  Maar eerst de gegevens : Vandaag speelden we tegen Neptunus Schiebroek een team van wat oudere spelers; maar al een aantal jaren bij elkaar. Zij hadden evenals wij de minste verliespunten maar ook nog minder wedstrijden gespeeld.
  Wanneer zij de achterstallige wedstrijden zouden inlopen en winnen zouden ze gelijk met ons aan kop staan.

  Om 12.35 uur nam de wedstrijd een aanvang. Jim als vervanger van Martijn als aanvoerder had het team in een logische volgorde opgesteld.
  t.w. Jeffrey, Martin, Maurits, Simon en Romeo. In het midden Pim en Jim en Alex aanvallend middenvelder. Voorin Julian, Max en Bas.
  Als wissels waren en Erik, Olivier en later ook Jaco.

  Neptunus zette ons de eerste minuten stevig onder druk maar het \"Vierde\" kon zich langzaam aan onttrekken en aan eigen aanvallen beginnen.
  Het spel oogde niet mooi en net als afgelopen Dinsdag moest er nu gebikkeld worden.
  Het moet gezegd dat iedereen er alles aan deed om een achterstand te voorkomen, waarvoor een pluim voor de verdedigingslinie en zagen we zelfs kansen te creëren. Bas en Max kregen mooie kansen maar wisten deze niet te verzilveren.

  De ruststand bleef dus 0-0

  De 2-e helft mocht gastspeler Erik zijn opwachting maken om Romeo te vervangen. Een kleine omzetting in de verdediging had het als gevolg.

  Het spel was een kopie van de eerste helft. Helaas was in een schermutseling in ons doelgebied waardoor een tegenstander de bal vol raakte en
  Jeffrey het nakijken gaf. 1-0

  Een tegenvaller voor onze mannen maar ze zetten zich er snel overheen.
  2 minuten later kon Bas op miraculeuze wijze vanaf rechts de bal over de keeper heen spelen en die in de verre bovenhoek liet ploffen. 1-1
  Het sterkte het vertrouwen van de ploeg van Jim en er kwamen nog wel wat kansjes Ook Max kreeg er zo een maar zijn inzet deed de bal op de paal belanden.
  Achterin werd het af en toe penibel maar wisten we een betrouwbare doelverdediger Jeffrey achter ons!
  Het spel bleef golvend want ook Neptunus was af en toe dreigend.
  Een opstootje tussen Simon en zijn tegenstander werd weer snel opgelost. Een gevolg van een verbeten gevocht om de bal.

  De inzet van de mannen was ook vandaag optimaal evenals Dinsdag. Helaas konden we dat niet met nog een doelpunt bekronen.
  In de laatste 15 minuten mochten Olivier en Jaco aan de strijd deelnemen voor respectievelijk Alex en Julian.
  Het kon helaas geen verandering brengen in de stand.

  Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter mochten beide teams tevreden zijn met de uitslag. 1-1