• 10 mei: Informatiebijeenkomst herbouw kantine

 • Het is drie maanden geleden dat onze kantine is uitgebrand. Het bestuur en vele vrijwilligers zijn op de voor- en achtergrond hard bezig met de herbouw van onze nieuwe kantine, er komt een hoop bij kijken. We hebben al enige tijd weinig van ons laten horen, het is daarom tijd voor een bijpraatsessie waarin wij de leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers willen informeren over de stand van zaken.

  Wie de afgelopen tijd een bezoek heeft gebracht aan ons sportpark ziet het geraamte van onze vertrouwde kantine nog steeds staan. Waarom is het pand nog niet gesloopt en wat speelt er? Het zijn allemaal vragen waar het bestuur graag antwoord op geeft, want ondanks dat de informatievoorziening nu wat minder is, zijn er een hoop zaken die spelen. Het wordt tijd voor een update!

  Graag nodigen wij onze leden, ouders en vrijwilligers uit voor een nieuwe informatiebijeenkomst op woensdagavond 10 mei. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd bij onze buren, namelijk honkbal- en softbalvereniging Orioles, waarvoor dank. We openen om 19:30 de deuren, waarna we om 20:00 beginnen met de bijeenkomst. De avond eindigt wanneer iedereen is geïnformeerd en alle vragen zijn beantwoord.

  Informatiebijeenkomst herbouw kantine

  Woensdagavond 10 mei 2023, aanvang 20:00 (inloop vanaf 19:30)

  Locatie: Orioles Bergschenhoek, Sporthoekpad 4 in Bergschenhoek

  Graag tot dan!

  Het bestuur van BVCB

   

  Wilt u naar aanleiding van deze informatiebijeenkomst reageren, uw reactie kunt u hieronder plaatsen: