E2

Welkom

op de homepage van BVCB E2, hier zijn in de weblog de laatste mededelingen, het laatste nieuws en verslagen te vinden. In het programma valt te zien wanneer, waar en tegen wie BVCB E2 speelt. Hier staat wie er allemaal deel uit maken van dit geweldige team.

veel plezier!

Sparta E3(BVO)-BVCB E2 Wedstrijd zonder weerga

Wedstrijdverslagen | 15-3-2014 | Paul Burghouwt | 0 reacties

15 Maart 2014 Sparta E3 - BVCB E2: 5-6 (3-3)
Vandaag stond de wedstrijd tegen Sparta (bvo) op het programma. De thuiswedstrijd werd redelijk kansloos verloren tegen deze kleine doch zeer sterke tegenstander. Voetballend zijn deze mannetjes bijna niet te verslaan. Tweede in de competitie. Na de goede, maar verloren wedstrijd tegen VOC (1e plaats) gingen we echter zeer gemotiveerd de strijd aan. Dat resulteerde binnen 1 minuut de 0-1. Helaas binnen 2 minuten stond het al weer 1-1. Onze jongens drukten echter hun eigen stempel op de wedstrijd en lieten sparta geen moment voetballen.

lees meer

Veerkrachtig E2 buigt 4-1 achterstand om in 4-5 winst

Wedstrijdverslagen | 17-11-2013 | Giovanni Ulrich | 0 reacties

JHR E1 – BVCB E2: 4-5 (3-0)

De mannen van E2 hebben zaterdagmorgen tegen het exotische Jai Hind uit Rotterdam een 4-1 tussenstand omgebogen in een 4-5 eindstand. Spits Hassan was drie maal beslissend in de tweede helft en nam het gehele team bij de hand, waardoor de drie punten uiteindelijk naar Bergschenhoek meegenomen konden worden.
 
Met de frustratie van vorige week over het voor niets in alle vroegte afreizen naar Kralingse Veer nog in het geheugen, vertrok E2 gesteund door de trouwe “harde kern” enigszins argwanend naar Rotterdam-West, waar de aanhang van BVCB voor het eerst voor een potje voetbal met betaald parkeren werd geconfronteerd. De vraag was of de beide doelmannen elkaar in de ogen konden kijken. Beperkt zicht door de mist zou deze week wel eens de reden van afgelasting kunnen worden, maar de Rotterdammers hadden het uiterst kleine kunstgrasveld vrijgemaakt voor de confrontatie met de blauw-witten uit Bergschenhoek en daarom werd de parkeerautomaat voor anderhalf uur gevuld.

lees meer

ASW trekt aan langste eind in foutenfestival

Wedstrijdverslagen | 8-9-2013 | Giovanni Ulrich | 0 reacties

ASW E1 - BVCB E2: 5-0 (2-0)

BVCB E2 heeft ook de tweede bekerwedstrijd verloren. De “strijdbaren” van ASW E1 uit Waddinxveen hadden op cruciale momenten in de erg rommelige wedstrijd het geluk aan hun zijde, maar BVCB miste ook deze wedstrijd de scherpte en de juiste vorm om echt potten te kunnen breken.

Hierdoor blijft ook na twee wedstrijden het puntenaantal van de blauw-witten op een hatelijke 0 steken. 

lees meer

E2 speelt één helft uitstekend

Wedstrijdverslagen | 2-9-2013 | Giovanni Ulrich | 0 reacties

RVC’33 E1 – BVCB E2: 8-1 (1-1)

Het nieuwe E2 is het seizoen zaterdag teleurstellend begonnen met een even onnodige als geflatteerde nederlaag. Tegen de eerste E-keuze van RVC’33 uit Reeuwijk werd het in de eerste bekerwedstrijd maar liefst 8-1.

Dat de score zo hoog uit viel, had vooral te maken met de instelling van de meeste BVCB-spelers, die in de slotfase na de 3-1 het bijltje er bij neer leken te gooien en open huis hielden voor de thuisploeg.

lees meer


Copyright BVCB disclaimer