E2

Welkom

op de homepage van BVCB E2, hier zijn in de weblog de laatste mededelingen, het laatste nieuws en verslagen te vinden. In het programma valt te zien wanneer, waar en tegen wie BVCB E2 speelt. Hier staat wie er allemaal deel uit maken van dit geweldige team.

veel plezier!

Passie en plezier

Wedstrijdverslagen | 23-9-2014 | Martin Mathey | 1 reactie

BVCB E2 – Soccer Boys E2: 9 -2 (3-1)

De spelers van de E2 hebben passie voor voetbal en genieten om in het team te spelen. Dat is hun drijfveer. De wil om te presteren komt vanuit henzelf. Dan komen de punten ook vanzelf. Het geeft niet als dat iets langer duurt. Ze leren van elke wedstrijd, ze groeien en ontwikkelen zich als persoon. Daar gaat het om. Dat weten ook de ouders van de E2.

Dit seizoen bestaat de E2 voornamelijk uit aanvallers. Dat vindt deze selectie niet erg. Door de passie en het plezier zetten zij hun schouders eronder en gaan ze ervoor. De aanvallers spelen voor en achter, ook de verdedigers spelen achter en voor. Met name de tegenstanders worden op het verkeerde been gezet.
Inmiddels kennen de jongens elkaar al behoorlijk goed. Zij zijn nu al een eenheid en hoeven anderen niets te bewijzen. Het samenspel is heerlijk om naar te kijken.

lees meer


Copyright BVCB disclaimer